aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖιντάν: «Οταν επιστρέψει ο Αζάρ θα παίζει γ@μ@τ@»

Ζιντάν: «Οταν επιστρέψει ο Αζάρ θα παίζει γ@μ@τ@»

Αισιόδοξος παραμένει ο Ζινεντίν Ζιντάν για το γεγονός ότι ο Εντέν Αζάρ θα επιστρέψει πιο δυνατός μετά τον τραυματισμό του.

Από την ημέρα που ο Εντέν Αζάρ βρέθηκε στη Μαδρίτη ξεκίνησε για εκείνον ένα τεράστιος Γολγοθάς δίχως τέλος. Οι τραυματισμοί του Βέλγου αστέρα διαδέχονται ο ένας τον άλλον αποτέλεσμα ο Αζάρ να βρίσκεται συνεχώς στα «πιτς».

Πριν από λίγες ημέρες ο 30χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη υποτροπή στο ήδη χτυπημένο του πόδι με αποτέλεσμα να μην μπορεί και πάλι να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση του Αζάρ, τονίζοντας πως όταν επιστρέψει θα βρει και πάλι την φόρμα του και θα μπορέσει να βοηθήσει την Ρεάλ.

«Είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που ποτέ δεν είχε ξανά στην καριέρα του. Αυτό τον έκανε να χάσει την αυτοπεποίθησή του. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα και έχει χρόνια μπροστά του. Όταν θα επιστρέψει και θα βρει τη φόρμα του, θα παίξει γ@μ@τ@», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ