aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖιντάν: «Όταν αποσυρθώ, θα λέω προπόνησα τον Κρόος»

Ζιντάν: «Όταν αποσυρθώ, θα λέω προπόνησα τον Κρόος»

Εξέχουσα προσωπικότητα και ικανότητες που δεν περνούν απαρατήρητες υποστηρίζει ο Ζινεντίν Ζιντάν πως διαθέτει ο Τόνι Κρόος που ανήκει στη γενιά των καλύτερων όλων των εποχών.

Μεταξύ των αγαπημένων του είναι αναμφισβήτητα ο Γερμανός χαφ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη «βασίλισσα της Ευρώπης» το 2014 από την Μπάγερν Μονάχου και έκτοτε δίπλα στον Γάλλο τεχνικό έχει αναδειχθεί σε θεμέλιο λίθο της ομάδας.

«Θα μνημονεύεται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες, ένας από τους καλύτερους σε αυτή τη θέση. Όταν έφτασα στη Ρεάλ, θα θυμάστε, πόσο χαρούμενος ήμουν που θα ήμουν ο προπονητής του. Είναι αλήθεια ότι, όταν αποσυρθώ, θα μπορώ περήφανα να λέω ότι προπόνησα τους Ρονάλντο, Μπέιλ, Μόντριτς, Ράμος. Αλλά επίσης, ότι προπόνησα τον Τόνι Κρόος. Είναι εντυπωσιακό να τον βλέπεις να προπονείται κάθε μέρα. Είναι επαγγελματίας. Ακόμη και τώρα που συζητάμε, μιλάμε για κάποιον άνθρωπο πολύ ξεχωριστό» δήλωσε στη Real France και αναμεταδόθηκε από το TyC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ