aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖιντάν: Ο μοναδικός προπονητής στα μεγάλα πρωταθλήματα με 11 τίτλους

Ζιντάν: Ο μοναδικός προπονητής στα μεγάλα πρωταθλήματα με 11 τίτλους

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά και την κατάκτηση της LaLiga με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκείνος που αυτή τη στιγμή, στα μεγάλα πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχει τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλον συνάδελφό του.

Ο «Ζιζού» επέστρεψε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης σε μια τρομερά δύσκολη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί μετά την αποχώρησή του, το 2018 κι όμως κατάφερε να ξαναβάλει το τρένο στις ράγες και να το οδηγήσει στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Έχοντας μετρήσει 210 παιχνίδια ως κόουτς των «μερένγκες», έχει να επιδείξει 11 τίτλους, εκ των οποίων είναι τρία Champions League, δυο πρωταθλήματα LaLiga, δυο Super Cup Ισπανίας, δυο ευρωπαϊκά Super Cup και δυο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Η συλλογή του είναι τέτοια που του αποφέρει έναν τίτλο κάθε… 19 παιχνίδια κι αυτή τη στιγμή, συγκριτικά με κάθε άλλον συνάδελφό του στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχει τα περισσότερα τρόπαια στην ομάδα που βρίσκεται!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ