aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖιντάν: «Ο Μαρσέλο δεν αποδυναμώνει την άμυνα μας»

Ζιντάν: «Ο Μαρσέλο δεν αποδυναμώνει την άμυνα μας»

Θέση υπέρ του Μαρσέλο πήρε ο Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς είπε πως ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ δεν κάνει πιο αδύναμη την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης όταν αγωνίζεται, αντιθέτως, ήταν καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Ο Μαρσέλο επέστρεψε μετά από έναν μήνα στο αρχικό σχήμα των «μερένχες», στο εντός έδρας παιχνίδι με την Θέλτα, και πολλοί ήταν αυτοί που τον κατηγόρησαν για την γκέλα της ομάδας τους (2-2). Ο προπονητής του, όμως, τάχθηκε υπέρ του και τον υπερασπίστηκε, ενώ στάθηκε και στην πικρία που του άφησε το παιχνίδι.

«Ο Μαρσέλο είναι καλός αμυντικά και έπαιξε καλά, αλλά ότι και να πω εσείς θα βγάλετε μπροστά τα στατιστικά. Όταν έβαλα τον Μεντί ήταν γιατί ήθελα να κάνω την άμυνα πιο σταθερή, όμως δεν έβγαλα τον Μαρσέλο γιατί έπαιζε καλά. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες μου όπως έπαιξαν, αλλά δυστυχισμένος που αφήσαμε δυο βαθμούς έτσι στην έδρα μας. Η Θέλτα είναι καλή ομάδα και δεν της αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία», ανέφερε σχετικά ο Ζιντάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ