aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖιντάν: «Η Χρυσή Μπάλα ανήκει στον Κριστιάνο!»

Ζιντάν: «Η Χρυσή Μπάλα ανήκει στον Κριστιάνο!»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, τόνισε ότι το αστέρι της ομάδας του, Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να γίνει κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, γιατί το αξίζει περισσότερο από τους άλλους.

Οι υποψήφιοι για την μεγάλη διάκριση του κορυφαίου παίκτη του πλανήτη είναι πολλοί και άξιοι… Για τον Ζιντάν όμως ο νικητής πρέπει να είναι ένας και αυτός ο ένας αξίζει να είναι μόνο ο κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Γάλλος τεχνικός της «βασίλισσας» μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το ματς του Σαββάτου με την Αλαβές εκτός έδρας και όταν ρωτήθηκε για το ποιος πρέπει να σηκώσει την Χρυσή Μπάλα, απάντησε ο Κριστιάνο!

«Αντικειμένικά ο Ρονάλντο αξίζει να πάρει την Χρυσή Μπάλα. Όχι μόνο για το επίπεδο που βρίσκεται ως παίκτης, αφού εκεί βρίσκονται και άλλοι υποψήφιοι. Αλλά αυτό το παιδί δούλεψε όσο κανένας και χάρις στην σκληρή του δουλειά κατάφερε να πανηγυρίσει τους δύο κορυφαίους τίτλους της χρονιάς, το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το Euro 2016.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν.

Όσο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος και δεν μπορεί να βρει δίχτυα ο «Ζιζού» αρκέστηκε να πει: «Ο Κριστιάνο δεν έχει πρόβλημα! Ο παίκτης αυτός αγωνίστηκε χωρίς να ξεκουραστεί καθόλου από τη Ρεάλ στην εθνική Πορτογαλίας, πήρε τίτλους και εκεί, έδωσε το 100% και μετά τραυματίστηκε σοβαρά και έμεινε εκτός για δύο μήνες. Τι άλλο θέλετε; Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει αλλά θα επανέλθει γιατί είναι ο Κριστιάνο!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ