aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖιντάν για Μπέιλ: «Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο του παιχνίδι ή όχι»

Ζιντάν για Μπέιλ: «Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο του παιχνίδι ή όχι»

Την πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θα δει ο Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος υπογράμμισε πως όταν κάποιος παίκτης δεν χωράει στην ομάδα πρέπει να κάνει αυτό που είναι καλύτερο.

Ο διεθνής άσος δεν είχε καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού από τη στιγμή που επέστρεψε ο Γάλλος τεχνικός στον πάγκο της «βασίλισσας της Ευρώπης», με τον Ζιντάν να αρνείται επανειλημμένα να μιλήσει για το μέλλον του Ουαλού εξτρέμ.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Μπέτις, ο 46χρονος προπονητής ρωτήθηκε για το μέλλον του Μπέιλ στη Ρεάλ και απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο του παιχνίδι ή όχι. Δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει. Συγνώμη που δεν έπαιξε, αλλά κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει. Αν ένας παίκτης δεν χωράει στην ομάδα, τότε πρέπει να κάνω αυτό που είναι καλύτερο για την ομάδα».

«Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει το τι έχει πετύχει ο Μπέιλ σε αυτή την ομάδα, αλλά ως προπονητής ζω στο τώρα. Έχω βασιστεί σε άλλους παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες. Παίρνω αυτές τις αποφάσεις αν είναι το σωστό να γίνουν, και πρέπει να δρω προς το συμφέρον της ομάδας όλες τις στιγμές», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ