aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖιντάν: «Είμαι εδώ και καιρό ερωτευμένος με τον Εμπαπέ»

Ζιντάν: «Είμαι εδώ και καιρό ερωτευμένος με τον Εμπαπέ»

Για την αδυναμία που έχει στον Κιλιάν Εμπαπέ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί για το Champions League.

«Είμαι ερωτευμένος με τον Εμπαπέ εδώ και πολύ καιρό. Ήρθε να δοκιμαστεί εδώ πριν από πάρα πολύ καιρό. Είναι ο αντίπαλος αύριο, δεν μπορώ να πω περισσότερα», είπε ο Γάλλος τεχνικός της «Βασίλισσας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζιντάν:

Για τις αποδοκιμασίες στον Σέρχιο Ράμος: «Δεν είναι ότι αισθάνομαι άσχημα. Οι οπαδοί μας είναι σημαντικοί για εμάς και είναι ένα συν να είναι στο πλευρό μας. Μετά από λίγο ήταν με την ομάδα, αυτό είναι που θέλουμε από το 1ο ως το 90ο λεπτό».

Για τον Εμπαπέ στο Μπερναμπέου: «Αύριο έρχεται ως αντίπαλος, θα τον δούμε ως αντίπαλο. Ξέρουμε τι παίκτης είναι, το πόσο σημαντικός είναι στην ομάδα του και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Για το αν προτιμά Νεϊμάρ ή Εμπαπέ: «Δεν θα διαλέξω. Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να παίξουν, δεν πρέπει να διαλέξω».

Για τη βελτίωση της ομάδας: «Γνωρίζω την κατάσταση και πάντα μπορεί να αλλάξει πάλι, εξαρτάται από την ικανότητά μας να κάνουμε καλά παιχνίδια και να μην δεχόμαστε γκολ. Είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω την ομάδα κάθε μέρα και καλύτερα».

Για την Παρί: «Βλέπω μια φανταστική ομάδα σε εξέλιξη, το δείχνουν από την αρχή της σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ