aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖιντάν: «Έχω υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ»

Ζιντάν: «Έχω υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ»

Στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2020 θα βρίσκεται ο Ζινεντίν Ζιντάν, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, βάζοντας τέλος στις φήμες για αποχώρησή του το καλοκαίρι από τους μερένχες. Ο Γάλλος τεχνικός που θεωρείται μεταξύ των κορυφαίων στον πλανήτη ανανέωσε την συνεργασία του με τον ισπανικό σύλλογο για τα επόμενα 2.5 χρόνια.

«Το συμβόλαιο υπεγράφη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Ζιζού» λίγο μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού αγώνα Κυπέλλου με την Νουμάνθια (2-2) και πρόσθεσε: «Συνεχίζω όπως μέχρι σήμερα. Αγώνα με αγώνα και χρονιά με χρονιά. Δεν μπορώ να φαντασθώ πως θα είμαι σε δύο ή σε τρία χρόνια. Κι αυτό επειδή ξέρω τι μπορεί να συμβεί, ανεξάρτητα από το συμβόλαιο».

Ο Ζιντάν κατέκτησε φέτος πέντε τίτλους με τη Ρεάλ, οδηγώντας τη στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του Champions League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Γάλλος προπονητής έχει οδηγήσει ακόμα τους Μαδριλένους σε δυό σούπερ καπ Ευρώπης, ένα σούπερ καπ Ισπανίας και δύο Παγκόσμια συλλόγων, όντας ένας από τους πιο επιτυχημένους τεχνικούς στη σύγχρονη ιστορία της βασίλισσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ