aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖιντάν: «Δεν θα φύγει από τη Ρεάλ ο Χάμες Ροδρίγκες»

Ζιντάν: «Δεν θα φύγει από τη Ρεάλ ο Χάμες Ροδρίγκες»

Με κατηγορηματική δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα με τη Θέλτα, ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε ότι ο Χάμες Ροδρίγκες δεν θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ.

Και τώρα ποιον να πιστέψουμε; Τον Γάλλο προπονητή ή την Ιταλίδα μεσίτρια, η οποία δήλωνε επίσης κατηγορηματικά ότι οι δικηγόροι του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή της έδωσαν εντολή να του βρει σπίτι στο Τορίνο καθώς επίκειται η μεταγραφή του στη Γιουβέντους;

Ο Ροδρίγκες αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι κόντρα στη Θέλτα για την δεύτερη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και, παρά το γεγονός ότι δεν… έλαμψε με την παρουσία του στα λεπτά που έπαιξε, μάλλον άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ζιντάν για την αποχώρηση του παίκτη. «Εγώ τον είδα σε καλή κατάσταση σε ένα παιχνίδι περίπλοκο. Δεν ήταν δύσκολο, έκανε μια ευκαιρία. Θα μείνει στην ομάδα» ήταν η απάντηση του προπονητή των Μαδριλένων, ο οποίος δήλωσε επίσης προβληματισμένος με την εμφάνιση της ομάδας του που τα βρήκε σκούρα κόντρα στην ομάδα του Βίγο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ