aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖιντάν: «Δεν είμαι βλάκας και ο Κριστιάνο έξυπνος»

Ζιντάν: «Δεν είμαι βλάκας και ο Κριστιάνο έξυπνος»

Η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο παιχνίδι με τη Λας Πάλμας αλλά αυτό που σημάδεψε την αναμέτρηση ήταν το επεισόδιο του Κριστιάνο με τον Ζιντάν. Ο Γάλλος προπονητής αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο προς το τέλος του παιχνιδιού, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Πορτογάλο αστέρα και το έδειξε με «γκριμάτσες» και «γαλλικά».

Αυτή τη στιγμή, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στη Βεστφαλία όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο την Ντόρτμουντ για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League. Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για το αυριανό παιχνίδι αλλά και για το επεισόδιο που είχε με τον Κριστιάνο.

Για τον Κριστιάνο: «Αυτό είναι.  Πήρα μια απόφαση και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Είμαστε ήρεμοι. Εγώ δεν είμαι βλάκας και εκείνος έξυπνος. Είμαστε εδώ για τον ίδιο σκοπό».

Για τον θυμό του Κριστιάνο: «Όλοι οι παίκτες είναι θυμωμένοι όταν αφήνουν τον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, όλοι είναι πανέτοιμοι για τον αυριανό αγώνα».

Για το αν αλλάξει το σύστημα: «Όχι, δεν θα συμβεί. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, δύσκολο, αλλά θα πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι: Νομίζω πως έχουμε δείξει καλή εικόνα. Ξέρουμε που παίζουμε, αλλά είμαστε Ρεάλ και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον γκολκίπερ που θα προτιμήσει: «Αύριο θα ξέρω ποιον από τους Νάβας ή Κασίγια θα χρησιμοποιήσω».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Θέλουμε να δουλέψουμε πιο σκληρά για να παίρνουμε νίκες. Η ομάδα είναι καλά, κανείς δεν θέλει να χάσει τέσσερις πόντους σε δυο ματς, αλλά μερικές φορές είναι καλύτερα να παίρνεις αυτά τα μηνύματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ