aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖιντάν: «Αφού μας είπαν να πάμε μαζί στο γήπεδο, θα πάμε»

Ζιντάν: «Αφού μας είπαν να πάμε μαζί στο γήπεδο, θα πάμε»

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα καταλύσουν στο ίδιο ξενοδοχείο πλησίον του «Καμπ Νου» και θα κατευθυνθούν μαζί στο γήπεδο για το clasico της Τετάρτης, προς αποφυγήν εντάσεων λόγω των διαδηλώσεων που υπάρχουν στην Καταλονία από το «δημοκρατικό τσουνάμι». Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτή την ασυνήθιστη κοινή… διαδρομή.

«Δεν ξέρω αν είναι ήττα για το ποδόσφαιρο αυτό που γίνεται, αλλά υπάρχουν κανόνες. Μας είπαν να αποσυρθούμε στο ίδιο ξενοδοχείο με την Μπαρτσελόνα και να πάμε μαζί στο γήπεδο και αυτό θα κάνουμε. Το σημαντικό είναι να γίνει το ματς. Δεν ανησυχώ για την διεξαγωγή της αναμέτρησης και εστιάζω μόνο στο παιχνίδι. Όλα τα άλλα είναι εκτός», ανέφερε.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ είπε: «Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ψυχολογικά και ποδοσφαιρικά. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε σε ένα κλάσικο, θυμάμαι και σαν ποδοσφαιριστής ζούσαμε γι’ αυτά τα ματς».

Τέλος, για την αντιμετώπιση του Λιονέλ Μέσι τόνισε: «Ξέρουμε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα και ξέρουμε τον Μέσι, αλλά έχουμε και εμείς τα δικά μας όπλα. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι σε καλή φόρμα, όπως και εμείς. Ελπίζω να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ