aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖεστό χειροκρότημα και... αναχώρηση (pics)

Ζεστό χειροκρότημα και… αναχώρηση (pics)

Παρά την… αφόρητη ζέστη ο κόσμος δεν πτοήθηκε και παρακολούθησε σήμερα (11/06) το πρωί στο βοηθητικό μας γήπεδο την επίσημη πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές πήραν το ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο, στην παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, με επικεφαλή τον πρόεδρο, Άντρο Καραπατάκη.

Είκοσι τρεις συνολικά ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και τα δύο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα (Κάρλες Σορία, Ονησίφορος Ρουσιάς), προπονήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο, ενώ εξακολουθούν να απουσιάζουν οι διεθνείς (Γιωργαλλίδης, Χαραλαμπίδης, Εγγλέζου, Τρισκόφσκι, Μοΐσοφ και Μαλόκου).

Tις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (12/06) η απόστολή της ομάδας θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Λάρνακας με τελικό προορισμό την Opalenica της Πολωνίας και το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Hotel Remes Sport», όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, σε συνεργασία και φέτος με το ταξιδιωτικό γραφείο La Bella Tours. Αργότερα θα ακολουθήσει ανακοίνωση της αποστολής για την Πολωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ