aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖελάγια: «Να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Ζελάγια: «Να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Iδιαίτερα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα, www.apollon.com.cy, ο Stoiximan MVP της αναμέτρησης ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ερμή για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Εμίλιο Ζελάγια.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί με τα δυο τέρματα τα οποία πέτυχα βοήθησα την ομάδα μου να πετύχει μια σπουδαία νίκη. Ευχαριστώ πάρα πολύ την χορηγό εταιρεία Stoiximan για το βραβείο το οποίο ανήκει σε όλη την ομάδα. Παρόλα αυτά ο θεσμός αυτός αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς τους ποδοσφαιριστές», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός επιθετικός ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στο επικείμενο ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ:

«Πρόκειται για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι. Προγνωστικά δεν μπορούν να ειπωθούν πριν από τέτοιου είδους παιχνίδια. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Εύχομαι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Είναι τα παιχνίδια για τα οποία ζει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και όλοι να απολαύσουμε μια πραγματική γιορτή για το ποδόσφαιρο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ