aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖαρντίμ και Μάρκο Σίλβα στο «κάδρο» της Ίντερ

Ζαρντίμ και Μάρκο Σίλβα στο «κάδρο» της Ίντερ

Η θέση του Στέφανο Πιόλι, στον πάγκο της Ίντερ, μόνο σίγουρη δεν θεωρείται, μετά και τη νέα ήττα των «νερατζούρι» κόντρα στην Φιορεντίνα (5-4) και παρά το γεγονός πως οι παίκτες βγήκαν και τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ του, δια στόματος Μάουρο Ικάρντι.

‘Ηδη τα δημοσιεύματα για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Μιλάνου έχουν «φουντώσει» για τα καλά και τα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι πολλά. Οι άνθρωποι της Ίντερ έχουν υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν και ήδη οι στόχοι τους είναι προπονητές εγνωσμένης αξίας και από το… πάνω ράφι.

Σύμφωνα με Μέσα από τη γειτονική χώρα τα ονόματα είναι πάρα πολλά και ανάμεσα σε αυτά είναι και δύο πρώην «ερυθρόλευκοι» προπονητές. Ο λόγος για τους Λεονάρντο Ζαρντίμ και Μάρκο Σίλβα, που τη φετινή σεζόν διαπρέπουν στους πάγκους των Μονακό και Χαλ, αντίστοιχα. Οι δύο προπονητές βρίσκονται στο… μπλοκάκι, ωστόσο δεν είναι οι μόνοι.

Αυτό γιατί υπάρχουν κι άλλα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα, όπως του Ντιέγκο Σιμεόνε, του Λουτσιάνο Σπαλέτι και του Αντόνιο Κόντε. Βεβαίως, εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν με την άφιξη του Τζιντόνγκ Ζιανγκ, διοικητικού ηγέτη των «νερατζούρι», στο Μιλάνο, ώστε να… τρέξει το θέμα του προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ