aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖανέτι: «Η Ίντερ έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, θα είχε πουληθεί φέτος»!

Ζανέτι: «Η Ίντερ έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, θα είχε πουληθεί φέτος»!

Ο Χαβιέρ Ζανέτι δεν θέλει η επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου στην Serie A να κρύψει τα προβλήματα της Ίντερ κάτω απ’ το χαλάκι και μίλησε για τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Για πρώτη φορά από το 2010 η ομάδα του Αντόνιο Κόντε με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνες κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου κατακτώντας τον φετινό τίτλο της Serie A.

Η μεγάλη επιτυχία πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον κόσμο, τους παίκτες, τον προπονητή και το μεγάλο αφεντικό του συλλόγου, ωστόσο, ο θρύλος της ομάδας και νυν αντιπρόεδρος, Χαβιέρ Ζανέτι, φρόντισε για την… προσγείωση.

«Είναι αλήθεια ότι μέσα στη σεζόν ο σύλλογος είχε φτάσει πολύ κοντά σε πώληση λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων. Αυτά τα προβλήματα θα παραμείνουν για μερικά χρόνια μέχρι να διορθωθεί η κατάσταση και να βρεθεί μια ισορροπία. Ευχόμαστε σε επιστροφή στην κανονικότητα μετά τα όσα περάσαμε και με τον κορονοϊό…», ήταν τα λόγια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ