aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥψηλού κινδύνου το Ρεάλ-Μπάγερν!

Υψηλού κινδύνου το Ρεάλ-Μπάγερν!

Η Ρεάλ υποδέχεται τη Μπάγερν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και περισσότεροι από 4.000 οπαδοί της γερμανικής ομάδας θα βρεθούν στη Μαδρίτη. Η ειδική επιτροπή κατά της βίας χαρακτηρίζει το ματς «υψηλού κινδύνου» και στην UEFA έχει ανάψει κόκκινος συναγερμός.

Η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει τους Βαυαρούς στη ρεβάνς του 2-1 του Μονάχου την Τρίτη 18/4 στις 21:45, με στόχο να… κλειδώσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Τα όσα συνέβησαν σε Βεστφαλία και Λυών τις προηγούμενες ημέρες έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και για το λόγο αυτό για την αναμέτρηση έχουν επιστρατευθεί περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί. Οι έλεγχοι θα είναι διαδοχικοί και οι φίλοι της Ρεάλ θα πρέπει να είναι νωρίς στο γήπεδο για να αποφευχθούν επεισόδια.

Στην ισπανική πρωτεύουσα και το γήπεδο της Ρεάλ θα δώσουν το «παρών» πάνω από 4000 οπαδοί της Μπάγερν, ενώ η πρόσφατη επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ ήταν ένας επιπλέον λόγος για την επιτροπή κατά της βίας της διοργάνωσης, να χαρακτηρίσει αναμέτρηση υψηλού κινδύνου το ματς ανάμεσα στους δύο «κολοσσούς» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Χαρακτηριστικό είναι, πως οι έλεγχοι θα είναι ιδιαιτέρως αυστηροί, με τους φιλάθλους να έχουν κληθεί να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ