aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥψηλές πτήσεις για τα «καναρίνια» του Ρανιέρι! (video)

Υψηλές πτήσεις για τα «καναρίνια» του Ρανιέρι! (video)

Σε εξαιρετικό… φεγγάρι βρίσκεται η Ναντ! Τα «καναρίνια» επικράτησαν 2-1 στην έδρα του Στρασβούργου, παραμένοντας αήττητα από τον Αύγουστο στη Ligue 1 και μένοντας ψηλά στη βαθμολογία. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν μόλις στο 10’ με τον Ντα Κόστα, αλλά η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι απάντησε ύστερα από τρία λεπτά με τον Τόμασον, ενώ ο Ντιμπουά έφερε… τούμπα το ματς στο 24’, με το 1-2 να μένει μέχρι τη λήξη.

Από ‘κει και πέρα, Σεντ Ετιέν και Ρεν έμειναν στο 2-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 41’ με τον Μπουριγκό, αλλά οι «στεφανουά» απάντησαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γκάμπριελ Σίλβα για το 1-1 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Βρετάνης πήρε εκ νέου το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Καζρί στο 54′, με τον Μπαμπά να τον… μιμείται στο 70’ και να διαμορφώνει με τον ίδιο τρόπο το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ