aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥποτίθεται ότι ο Τρουγιόλς είχε καταλάβει το λάθος του με τον Λοΐζου

Υποτίθεται ότι ο Τρουγιόλς είχε καταλάβει το λάθος του με τον Λοΐζου

Στις 22 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ υποχρεώθηκε να βγάλει ανακοίνωση σχετικά με επεισόδιο που έγινε μία ημέρα προηγουμένως στο ματς με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Αρνητικό πρωταγωνιστής ήταν ο Τζοάν Τρουγιόλς, ο οποίος είχε χτυπήσει τον Λοΐζο Λοΐζου.

Οι κιτρινοπράσινοι είχαν τονίσει ότι ο Καταλανός είχε αντιληφθεί το λάθος του και πως είχε απολογηθεί στον νεαρό ποδοσφαιριστή των πρασίνων. Να όμως που και πάλι ο ίδιος γίνεται το αρνητικό πρόσωπο του παιχνιδιού στο Τσίρειο με την ΑΕΛ, έχοντας φτύσει -σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Cytavision- τον Νταβόρ Ζντραφκόφσκι.

Όταν όμως ολόκληρος σύλλογος, προς τιμήν του, υποχρεώνεται να εκδώσει απολογητική ανακοίνωση για τη συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή, αυτός πρέπει να είναι διπλά και τρίδιπλα προσεκτικός. Κάτι που δεν ίσχυσε απόψε. Για να δούμε λοιπόν, πώς θα αντιδράσει ο Άντρος Καραπατάκης και οι συνεργάτες του μετά την αποψινή συμπεριφορά του Καταλανού.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ στις 22 Σεπτεμβρίου:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για τις ενέργειες που έχει ήδη προβεί σχετικά με το περιστατικό ανάμεσα σε Joan Truyols και Λοίζο Λοίζου.

Ο ποδοσφαιριστής μας έχει αντιληφθεί το λάθος του, που συνέβη σε μία στιγμή έντασης ενός ντέρμπι και έχει απολογηθεί στον συνάδελφο του νεαρό ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας.

Παράλληλα η διοίκηση θα τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή μας, με βάση τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας.

Το θέμα από μέρους μας θεωρείται λήξαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ