aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπόθεση Ουζόχο: Προβληματισμός και ερωτηματικά

Υπόθεση Ουζόχο: Προβληματισμός και ερωτηματικά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Προβληματισμό, ανησυχία και πολλά ερωτηματικά «γεννά» στα ενδότερα της Ανόρθωσης η απόφαση του αθλητικού δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, σχετικά με την αναβολή της ένστασης του Απόλλωνα. Στην «Κυρία» ανέμεναν το θέμα να έκλεινε οριστικά, αλλά πήρε νέα παράταση, αφού η ακρόαση της ένστασης θα γίνει σήμερα στις 11:30.

Στην ανακοίνωση της ΚΟΠ αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ο λόγος της αναβολής είναι η παράλειψη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού να αποστείλει προς τον Αθλητικό Δικαστή μέσω της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου το σκεπτικό και/ή αιτιολογικό της απόφασης το οποίο έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ σχετικά με το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή Φρανσίς Ουζόχο, παρόλο που έχουν ζητηθεί κατ’ επανάληψη τα εν λόγω στοιχεία. Ο αθλητικός δικαστής θα ολοκληρώσει την εκδίκαση της υπόθεσης αύριο (σήμερα) ανεξαρτήτως του κατά πόσο ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού θα αποστείλει τα αναφερόμενα έγγραφα προς τον ίδιο».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΚΟΑ έχει αποστείλει αυτά που ζήτησε ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αλλά δεν προχώρησε στην απόφασή του θέλοντας ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, προσπαθώντας να συλλέξει περισσότερα στοιχεία για την τελική του απόφαση, βάσει και όσων θα έχει μπροστά του. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα έγγραφα που απέστειλε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού δεν έχουν περιέλθει στην κατοχή ούτε της Ανόρθωσης, αλλά ούτε και του Απόλλωνα.

Κάποιες επιπρόσθετες πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι βάσει αυτών που έχει αποστείλει ο ΚΟΑ στον αθλητικό δικαστή, ο Οργανισμός ακυρώνει το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή Φρανσίς Ουζόχο από τις 9 Φεβρουαρίου και όχι από την ημέρα έκδοσής του. Αυτή η εξέλιξη πολύ πιθανόν να δικαιώσει την Ανόρθωση, όμως η αναβολή της εκδίκασης έχει προκαλέσει εύλογα ερωτηματικά, αλλά και ανησυχία στις τάξεις του συλλόγου της Αμμοχώστου.

Αυτό που υποστηρίζουν από πλευράς Ανόρθωσης είναι ότι ξέφυγε από τη διαδικασία ο αθλητικός δικαστής χωρίς λόγο και αιτία και ότι περιμένει στοιχεία, τα οποία προκύπτουν μεταγενέστερα της ένστασης και τα οποία μπορούν να αλλοιώσουν ή και να επηρεάσουν την τελική του απόφαση. Ο κ. Βρυωνίδης διαβεβαίωσε ότι σήμερα το όλο θέμα θα κλείσει οριστικά. Άλλωστε δεν μπορεί να τραβήξει ακόμη περισσότερο μιας και υπάρχει ένα πρωτάθλημα σε εξέλιξη και έχει ήδη προκληθεί τεράστιος ντόρος.

Στην Ανόρθωση αναμένεται να προκύψει και επίσημη ανακοίνωση μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή. Μία ανακοίνωση που πολύ πιθανόν να φέρει αλλαγές και νέα δεδομένα και σε διοικητικό επίπεδο. Πάντως, σύσσωμη η οικογένεια της Ανόρθωσης, διοίκηση, ποδοσφαιριστές αλλά και κόσμος στέκονται στο πλευρό του Κυριακού Γιάγκου, ο οποίος έχει λάβει τεράστια αγάπη και στήριξη από τους Ανορθωσιάτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ