aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ύποπτες» συμπτώσεις στο χατ τρικ του Μέσι! (video)

«Ύποπτες» συμπτώσεις στο χατ τρικ του Μέσι! (video)

Όταν η Αργεντινή εξασφάλισε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με χατ τρικ του Μέσι σε ματς «δίχως αύριο», ένα μακρόσυρτο επιφώνημα θαυμασμού ακούστηκε στην υφήλιο. Τι παίκτης! Μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο οι κορυφαίοι του 21ου αιώνα, με πολύ μεγάλη απόσταση από τους υπόλοιπους. Εκεί που όλα έμοιαζαν χαμένα, πήρε την Αργεντινή από το χέρι και την οδήγησε στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Ξαφνικά, μια μικρή κηλίδα εμφανίστηκε για να αμαυρώσει το σπουδαίο επίτευγμα του άσου της Μπαρσελόνα στην αναμέτρηση Ισημερινός-Αργεντινή (1-3). Ο βετεράνος Τζόι Μπάρτον παρατήρησε και κοινοποίησε μέσω Twitter την «ύποπτη» συμπεριφορά του σέντερ μπακ του Ισημερινού, ο οποίος είναι «μέσα» και στα τρία γκολ. «Κάτι δεν πάει καλά με τις κινήσεις και τη συμπεριφορά του Νο23 του Ισημερινού. Παρακολουθήστε τις τοποθετήσεις του και τις ενέργειές του σε όλα τα γκολ. Ίσως είναι απλώς σύμπτωση» ανέφερε ο 35χρονος μέσος της Μπέρνλι.

Πράγματι, αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά θα δει ότι το «Νο23» των γηπεδούχων κόβει απότομα ταχύτητα ενώ ακολουθεί τον Μέσι που παίζει το «ένα-δύο» με τον Ντι Μαρία στο πρώτο γκολ. Στη συνέχεια είναι ο παίκτης από τον οποίο ο Μέσι κλέβει τη μπάλα για να πετύχει το 1-2, ενώ στο 62′ ο σούπερ σταρ της «Μπάρσα» σημειώνει το πιο θεαματικό γκολ. Αν εστιάσουμε στον συγκεκριμένο παίκτη (Νο23), βλέπουμε ότι ουσιαστικά απομακρύνεται από τη φάση αφήνοντας πλήρη ελευθερία στον Αργεντινό να εκτελέσει!

Πρόκειται για τον Ντάριο Αϊμάρ που συμπτωματικά παίζει στη Μπαρσελόνα! Όχι βέβαια στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, αλλά στην κορυφαία ομάδα του Ισημερινού που εδρεύει στο Γκουαγιακίλ και έχει κατακτήσει 15 φορές τον τίτλο. Είναι 22 ετών και έχει 5 συμμετοχές στην εθνική, με την οποία έκανε ντεμπούτο τον Φεβρουάριο του 2017.

Όπως ήταν επόμενο, το Tweet του Τζόι Μπάρτον είχε τεράστια απήχηση και εκατοντάδες σχόλια. Από σενάρια συνωμοσίας («Ήταν στημένο γιατί η ΦΙΦΑ δεν θα άφηνε ποτέ τον Μέσι εκτός μουντιάλ»), μέχρι χιούμορ υψηλού επιπέδου που αφορούσε το… προβληματικό παρελθόν του Μπάρτον («Εδώ που τα λέμε είναι απολύτως φυσιολογικό να παρατηρεί τέτοια πράγματα ο Μπάρτον, με το ιστορικό που έχει στον τζόγο»)! Ωστόσο, υπήρξε και μία απάντηση η οποία ίσως αποτελεί και τη λύση του… μυστηρίου: «Ένας αμυντικός είδε τον Μέσι να έρχεται και τα έκανε πάνω του. Τί έκπληξη!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ