aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥποψηφιότητα από τον Κιτανόφσκι στη δεξιά αμυντική πλευρά

Υποψηφιότητα από τον Κιτανόφσκι στη δεξιά αμυντική πλευρά

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η ΑΕΚ θεωρείται δεδομένο πως θα επιδιώξει την απόκτηση ενός βασικού δεξιού μπακ (ίσως και ενός αναπληρωματικού), καθώς τη δεδομένη στιγμή η εν λόγω θέση είναι εντελώς «γυμνή». Βλέπετε, και οι δύο «καθαρόμαιμοι» δεξιοί ακραίοι οπισθοφύλακες που διέθετε η ομάδα της Λάρνακας στη λήξασα σεζόν Κάρλες Σορία και Νέλσον, αποτελούν παρελθόν, κάτι που ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Ο «Θεός του πολέμου» και τα δεδομένα με Τομάς

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy, ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος προτάθηκε και θα αξιολογηθεί για τη συγκεκριμένη θέση, είναι ο Τόμε Κιτανόφσκι (στη φωτό με την κίτρινη μπλούζα). Πρόκειται για 26χρονο Σκοπιανό διεθνή ο οποίος σύμφωνα με το βιογραφικό του δεν αγωνίστηκε σε κάποια θεωρητικά μεγάλη ομάδα, αλλά όπου κι αν έπαιξε, είχε ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής και στις πλείστες ομάδες ήταν βασικός. Τελευταίος σύλλογος στον οποίο έβγαζε το ψωμί του, ήταν ο κροατική Σλάβεν Μπελούπο.

Διαβάστε επίσης: Ο Καρλίτος των… ψωροχιλιάδων κοστίζει πλέον €3.000.000

Ο τεχνικός διευθυντής των κυπελλούχων, Άντερ Μουρίγιο και ο νέος τεχνικός Άντονι Ιραόλα, προσπαθούν να… βγουν από μέσα όσον αφορά στους παίκτες που προτείνονται και να καταλήξουν στους εκλεκτούς για κάθε θέση η οποία χρειάζεται ενδυνάμωση. Μία από αυτές, είναι και αυτή του δεξιού μπακ. Υπενθυμίζουμε πως βοήθεια σε σημαντικό βαθμό στο δεξιό άκρο της άμυνας, μπορεί να προσφέρει ο Τζοάν Τρουγιόλς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ