aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥποψηφιότητα απ’ τον Σάσα Μαριάνοβιτς

Υποψηφιότητα απ’ τον Σάσα Μαριάνοβιτς

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Οι προτεραιότητες για την προσπάθεια ενδυνάμωσης του ρόστερ της Νέας Σαλαμίνας, μπήκαν σε σειρά από τον προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη και τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου. Ποιες είναι αυτές; Η απόκτηση ενός τερματοφύλακα ο οποίος θα προορίζεται για αναπληρωματικός, δύο τουλάχιστον κεντρικών αμυντικών, ενός κεντρικού και ενός ακραίου επιθετικού, καθώς και ενός ανασταλτικού μέσου.

Ένα όνομα που απασχολεί την επιτροπή προγραμματισμού των ερυθρόλευκων για τον αντικαταστάτη του Ζοέλ Νταμαού στο χώρο του κέντρου, είναι αυτό του Σέρβου Σάσα Μαριάνοβιτς. Ο 30χρονος μεσοαμυντικός, όπως διέρρευσε, προβάρει τα ερυθρόλευκα, καθότι κρίθηκε ως μία αξιόλογη επιλογή. Ωστόσο ακόμη δεν θεωρείται «κλειστός».

Διαβάστε επίσης: Μαουρίντις, ο άνθρωπος-κλειδί

Ο Σέρβος χαφ άρχισε την καριέρα του από την Γιακόντινα και ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά σε Σερίφ Τιράσπολ, Ραντνίτσκι Νις, Παρτίζαν Βελιγραδίου και Ακτόμπε. Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό, όμως, αξιολογούνται κι άλλοι ποδοσφαιριστές για τη θέση του «κόφτη» και σύντομα οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν την απόφασή τους.

Παράλληλα, δε, οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων περιμένουν πως κάποιοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο των Πουρσαϊτίδη-Παπαϊωάννου, θα μειώσουν τις απαιτήσεις τους. Ας μην ξεχνάμε πως για να υλοποιηθούν οι μετεγγραφές, χρειάζεται ρευστό και αυτή είναι μία εποχή κατά την οποία η διοίκηση της προσφυγικής ομάδας ψάχνει οικονομικούς πόρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ