aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Υπομονή και θα έχει σύντομα εξελίξεις»

«Υπομονή και θα έχει σύντομα εξελίξεις»

Οι φίλοι της ΑΕΛ «πληγώθηκαν» από τους χαμένους τίτλους των τελευταίων χρόνων και όσο κι αν ο χρόνος θεωρείται ο καλύτερος γιατρός, κάποια γεγονότα δεν τους αφήνουν να ξεχάσουν.

Η νέα αποκάλυψη από τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, πως σε ένα από τους τίτλους των τελευταίων χρόνων παίχτηκαν πολλά χρήματα, προκάλεσε αναστάτωση στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΛ. «Πήγαινε ένας φάκελος με €65.000… και να τον τίτλο του κυπέλλου. Ένας τέτοιος τίτλος κρίθηκε πριν από λίγα χρόνια με €65.000», δήλωσε πρόσφατα ο Δήμαρχος Πάφου, ξυπνώντας μνήμες από τους χαμένους τελικούς και ιδιαίτερα αυτόν με την Πέγεια το 2008.

Οι δηλώσεις του Δημάρχου, που αγγίζουν και τον χώρο του ποδοσφαίρου, προκαλούν ερωτηματικά και γεννιούνται νέες απορίες. Σε δηλώσεις του στη οπαδική ιστοσελίδα anatoliki.com, ο κ. Φαίδωνος ανέφερε: «Δεν επιβεβαιώνω και ούτε διαψεύδω για πιο παιχνίδι μίλησα. Κάνετε λίγη υπομονή και θα έχει σύντομα εξελίξεις στο θέμα αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ