aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπομονή εκτιμώντας ότι τα δεδομένα είναι υπέρ τους για την ένσταση

Υπομονή εκτιμώντας ότι τα δεδομένα είναι υπέρ τους για την ένσταση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα δεν δημοσιοποίησαν τις σκέψεις τους αναφορικά με την αναβολή της εκδίκασης της ένστασης κατά του κύρους του αγώνα του με την Ανόρθωση που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου για τη 19η αγωνιστική, μετά από απόφαση του Αθλητικού Δικαστή Αριστότελη Βρυωνίδη. Κάνουν υπομονή, εκτιμώντας πως τα δεδομένα είναι υπέρ τους για να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς. Πιστεύουν ότι θα βγουν νικητές στην εκδίκαση της υπόθεσης με το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο.

Την ίδια ώρα, στον Απόλλωνα ασχολούνται και με το αγωνιστικό καθώς το πρωτάθλημα μπήκε σε ιδιαιτέρως σημαντική φάση. Κόντρα στην ΑΕΛ, η ομάδα του Αυγουστή έμεινε εκ νέου «άσφαιρη», όμως περισσότερη σημασία είχε πως δεν δημιούργησε ευκαιρίες. Βασικοί ποδοσφαιριστές υστέρησαν και αυτό επηρέασε τη συνολική λειτουργία. Το έχουμε ξαναγράψει πως, οι παίκτες δεν είναι μηχανές και δεν είναι δυνατό να ανταπεξέλθουν παίζοντας συνεχώς με ψηλή ένταση.

Διαβάστε επίσης: Ο αποπροσανατολισμός από το θέμα Ουζόχο και η ανασυγκρότηση

Ο Σωφρόνης Αυγουστή καλείται να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του για να επανέλθει στις νίκες στο επικείμενο παιχνίδι με την Αλκή. Το ματς με την ΑΕΛ ήταν το τρίτο φετινό κατά το οποίο ο Απόλλων δεν σκόραρε. Προηγήθηκαν αυτά με την ΑΕΚ και την Ανόρθωση.

Αν υπάρχει κάτι θετικό από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου είναι η συνεργασία των παικτών στο κέντρο της άμυνας. Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς και ο Ντίλαν Ουεντραόγκο τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Ακόμη και αν η ΑΕΛ δεν έβαλε αρκετή πίεση στην εστία του Βάλε, οι δύο νεαροί ήταν θετικοί όσες φορές χρειάσθηκε η συμβολή τους, έδεσαν και έδειξαν ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς ο προπονητής τους. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στο ματς της 21ης αγωνιστικής να πάρουν εκ νέου φανέλα βασικού. Δηλαδή, να διατηρηθεί ο Χ. Κυριάκου στη μεσαία γραμμή, να ξεκινήσει ο Σελίμοβιτς δίπλα από τον Ρομπέρζ και ο Ουεντραόγκο να πάρει τη θέση του Βασιλείου στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ