aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπολογίζεται ο Ερέρο, δύσκολα ο Καρλίτος

Υπολογίζεται ο Ερέρο, δύσκολα ο Καρλίτος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η Ανόρθωση συνεχίζει την προετοιμασία της για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια. Ουσιαστικά, ο Λέβι έχει ως μοναδικό πονοκέφαλο την περίπτωση του Καρλίτος. Ο ακραίος επιθετικός της «Κυρίας» μέρα με τη μέρα ανεβάζει στροφές, αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να προπονηθεί με την ομάδα.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα ο Καρλίτος δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με την Ομόνοια και εκτός απροόπτου ο Ισραηλινός τεχνικός θα τον αφήσει εκτός πλάνου. Ο Ερέρο είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, μιας και προπονείται χωρίς πρόβλημα, ενώ ο Φύτος Κυριάκου συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός πλάνων.

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η διοίκηση της Ανόρθωσης με την οποία συλλυπείται τον διαιτητή Χαράλαμπο Σκαπούλλη και τους οικείους του, για τον χαμό του πατέρα του, Μιχαλάκη. «Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», σημειώνει η ανακοίνωση του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ