aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπολόγιζε χωρίς τον Αρναούτοβιτς η Ουαλία

Υπολόγιζε χωρίς τον Αρναούτοβιτς η Ουαλία

Η Ουαλία έχει ανέβει επίπεδο, κάτι που φάνηκε και στην Αυστρία, αλλά παρά το γεγονός ότι ευτύχησε να προηγηθεί δύο φορές στη διάρκεια του ματς, δεν μπόρεσε να αποδράσει με τη νίκη και ο λόγος που συνέβη αυτό είχε ονοματεπώνυμο.

Ο λόγος για τον Μάρκο Αρναούτοβιτς που θύμισε τον παικταρά περασμένων χρόνων και με δύο γκολ έδωσε στην ομάδα του τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας σε έναν αγώνα που δεν της βγήκε και παράλληλα σταμάτησε τους Ουαλούς, ώστε να μην απομακρυνθούν στην 1η θέση του 4ου ομίλου.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Τζο Άλεν στο 23′ με γκολάρα, αφού έπιασε πάνω στην κίνηση ένα ευθύβολο σουτ που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Η απάντηση για τους Αυστριακούς ήρθε άμεσα, αφού στο 28′ με κεφαλιά ο Αρναούτοβιτς ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Ωστόσο, η… οικονομική Ουαλία με τυχερό τρόπο βρέθηκε και πάλι μπροστά στο σκορ, αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου  ημιχρόνου ο Βίμερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Παρ’ όλα αυτά, η Αυστρία είχε Αρναούτοβιτς και στο 48′ κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό -όπως αποδείχθηκε- 2-2, κρατώντας και τους δύο ομάδες στους 4 βαθμούς της βαθμολογίας.

Στα άλλα δύο ματς δεν σημειώθηκε καμία έκπληξη, αφού η Ιρλανδία -έστω και δύσκολα- επικράτησε 1-0 της Γεωργίας με γκολ του άσου της Έβερτον, Σίμους Κόουλμαν ενώ και η Σερβία «φιλοδώρησε» με τρία γκολ (3-0) τους Μολδαβούς εκτός έδρας, φτάνοντας επίσης στους 4 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Αυστρία-Ουαλία 2-2
(28′, 48′ Αρναούτοβιτς – 23′ Άλεν, 45’+1′ αυτ. Βίμερ)

Ιρλανδία-Γεωργία 1-0
(56′ Κόουλμαν)

Μολδαβία-Σερβία 0-3
(19′ Κόστιτς, 37′ Ιβάνοβιτς, 60′ Τάντιτς)

Η βαθμολογία

1. Ουαλία 4 (6-2)
2. Σερβία 4 (5-2)
3. Αυστρία 4 (4-3)
4. Ιρλανδία 4 (3-2)
5. Γεωργία 0 (1-3)
6. Μολδαβία 0 (0-7)

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (9/10)

Ουαλία-Γεωργία
Μολδαβία-Ιρλανδία
Σερβία-Αυστρία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ