aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπόκλιση στον Κίρζη από τον Βάλε: «Είναι τέλειος»

Υπόκλιση στον Κίρζη από τον Βάλε: «Είναι τέλειος»

Φανερά συγκινημένος μίλησε (ΣΠΟΡ FM 95,0) ο Μπρούνο Βάλε ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλωνα. Ο Πορτογάλος μετά από 7 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Λεμεσού, δηλώνει πλέον οπαδός των κυανόλευκων. Υπενθυμίζουμε πως το βράδυ της Κυριακής φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα του Απόλλωνα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τον κύκλο που έκλεισε: «Είναι καλά τα συναισθήματα μου μετά από τόσα χρόνια σε μια χώρα και σε μια ομάδα. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα το χθεσινό παιχνίδι».

Αν περίμενε πως θα έμενε για 7 χρόνια : «Όταν ήρθα την πρώτη φορά στην Κύπρο δεν ήξερα πολλά πράγματα για τον Απόλλων. Από τον πρώτο χρόνια ένοιωσα σαν το σπίτι μου. Χρόνο με το χρόνο αγάπησα τον Απόλλωνα και τη Λεμεσό. Ο Απόλλων είναι το δεύτερο μου σπίτι».

Για την καλύτερη και τη χειρότερη του στιγμή: «Η χειρότερη μου είναι τώρα που φεύγω. Η καλύτερη μου ήταν το κύπελλο που κατέκτησα κόντρα στην ΑΕΛ το οποίο ήταν το πρώτο μου τρόπαιο με τον Απόλλωνα».

Για το δυσκολότερο επιθετικό που αντιμετώπισε: «Είναι δύσκολο να αναφερθώ σε ένα αντίπαλο. Έπαιξα με πάρα πολλούς αντιπάλους σε πολλά ντέρμπι».

Για την εκτίμηση που χαίρει από οπαδούς άλλων ομάδων: «Είναι πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που διαπιστώνων ότι υπάρχει αυτή η εκτίμηση από φίλους και άλλων ομάδων».

Για τις ευρωπαϊκές του εμπειρίες: «Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερος η συμμετοχή του Απόλλωνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πήραμε κάποια καλά αποτελέσματα και κάναμε κάποιες καλές εμφανίσεις».

Για το πότε αποφάσισε να αποχωρήσει: «Την περασμένη βδομάδα άρχισα να το συνειδητοποιώ ότι θα φύγω. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού με την ομάδα».

Για τον Νίκο Κίρζη: «Είναι ο τέλειος πρόεδρος και θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Για το πρωτάθλημα: «Ήθελα να φύγω από τον Απόλλωνα με όλα τα τρόπαια. Δυστυχώς αυτό το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος δεν έγινε πραγματικότητα.

Αν μπορεί ο Απόλλων να κατακτήσει τον τίτλο τα επόμενα χρόνια: «Με τους παίκτες που θα έρθουν και με αυτούς που θα μείνουν νομίζω υπάρχει η βάση για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια. Αυτή η ομάδα έχει κάνει τον κύκλο της και πρέπει να γίνει ανανέωση».

Για το που θα συνεχίσει την καριέρα του: «Τώρα δεν σκέφτομαι κάτι. Θα επιστρέψω στην Πορτογαλία για να δω την οικογένεια μου και να ξεκουραστώ».

Για τον κόσμο: «Πρέπει να μείνει στο πλευρό της ομάδας ο κόσμος και να την σπρώξει. Είμαι σίγουρος ότι με τα άτομα που είναι εκεί ότι θα έρθει το πρωτάθλημα ακόμα και το χρόνου, φτάνει να μείνουν όλοι κοντά στην ομάδα».

Για την παρουσία του στην Πόρτο: «Ήμουν μέλος μια σπουδαίας ομάδας όπως η Πόρτο όμως τα καλύτερα μου χρόνια τα πέρασα εδώ στην Κύπρο και τον Απόλλωνα».

Αν σκέφτεται να ακολουθήσει την προπονητική: «Δεν έχω τα χαρακτηριστικά για να γίνω προπονητής. Ίσως γίνω προπονητής τερματοφυλάκων. Θα συνεχίσω σίγουρα να ασχολούμαι με το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ