aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπόκλιση Πελέ στον Ρονάλντο: «Συγχαρητήρια που έσπασες το ρεκόρ μου»

Υπόκλιση Πελέ στον Ρονάλντο: «Συγχαρητήρια που έσπασες το ρεκόρ μου»

Ο μύθος του ποδοσφαίρου, Πελέ, έδωσε συγχαρητήρια στον Κριστιάνο Ρονάλντο παραδεχόμενος ότι έσπασε το ρεκόρ του με τα περισσότερα γκολ ever. «Εχω πολλά ακόμα να κατακτήσω με την Γιούβε» είπε ο CR7.

Ο CR7 δεν εμφανίστηκε στα social-media μετά τον αποκλεισμό της Γηραιάς Κυρίας από τον Πόρτο στους «16» του Champions League, όμως το έκανε πριν από το ματς με την Κάλιαρι προειδεάζοντας ότι θα «σηκωθεί». Αυτό έκανε στο εκτός έδρας ματς με την Κάλιαρι με χατ-τρικ μέσα σε 22 λεπτά. Αυτό το χατ-τρικ έφερε την αντίδραση του Πελέ και μαζί μια παραδοχή σχεδόν… σοκ!

«Κριστιάνο, τι ωραία αγωνιστική για σένα. Σε θαυμάζω πολύ και αυτό δεν είναι πια μυστικό. Συγχαρητήρια που έσπασες το ρεκόρ μου στα γκολ σε επίσημα παιχνίδια. Αφήνω αυτή τη φωτογραφία προς τιμήν σου, με εκτίμηση, ως μια ένδειξη φιλίας που που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια» έγραψε σε post ο Βραζιλιάνος legend τιμώντας την μυθική καριέρα του – με κάθε επισημότητα – κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ