aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Υπογράφει στην Λεγανές ο Μουνιός, τόσα έδινε στην Τζένοα ο Ολυμπιακός»

«Υπογράφει στην Λεγανές ο Μουνιός, τόσα έδινε στην Τζένοα ο Ολυμπιακός»

Στην Λεγανές εκτός απροόπτου ο Εζέκιελ Μουνιός. 

Ο 26χρονος μπακ (αγωνίζεται ως στόπερ και ως δεξί μπακ) είναι πλέον πολύ κοντά στο να υπογράψει στην ισπανική ομάδα, που πριν λίγους μήνες απέκτησε από τον Ολυμπιακό τα δικαιώματα του Δημήτρη Σιόβα, όπως αναφέρεται στην AS. Άλλωστε, από την Παρασκευή ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, είχε αποκαλύψει ότι είναι σε καλό δρόμο για τον σύλλογο της Primera Division η συγκεκριμένη περίπτωση.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ουσιαστικά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις και όπως σημειώνεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, αναμένεται η συμφωνία του 26χρονου αμυντικού με τη Λεγανές θα είναι διάρκειας τριών ή τεσσάρων ετών, ενώ η Τζένοα θα βάλει στα ταμεία της 1,5 εκατομμύριο ευρώ για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει σε δύο χρόνια.

Μάλιστα, ο Χαβιέ Μαρτίν που υπογράφει το εν λόγω ρεπορτάζ και κάνει λόγο και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, έγραψε στο twitter ότι οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν ένα εκατομμύριο για τον Μουνιός στους Γενοβέζους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ