aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπογράφει ο Ντιέγκο Κόστα!

Υπογράφει ο Ντιέγκο Κόστα!

Επιστρέφει στη Μαδρίτη και στην Ατλέτικο ο Ντιέγκο Κόστα. Ο Ισπανός διεθνής φορ έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας και οι σχέσεις του με την Τσέλσι και τον Αντόνιο Κόντε παραμένουν σε οριακό σημείο.

Ο διεθνής επιθετικός δεν δηλώθηκε για το Τσάμπιονς Λιγκ, αντίθετα με το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Η κίνηση αυτή εξηγείται από το γεγονός ότι ο Ισπανοβραζιλιάνος θα εγκαταλείψει το Λονδίνο κατά τη διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όταν η Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχει απεμπλακεί από την τιμωρία της FIFA και θα μπορεί να τον υπογράψει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca» η επιστροφή του στην Ατλέτικο τον Γενάρη αναμένεται να κλείσει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» είναι στο τελικό στάδιο της συμφωνίας με την Τσέλσι, με το κόστος της μετεγγραφής να φθάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κόστα θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της Ατλέτικο τον Ιανουάριο και μέχρι τότε το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό του δανεισμού του σε κάποια ομάδα από χώρα που το παράθυρο των μετεγγραφών παραμένει ακόμα ανοικτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ