aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπογράφει ο νέος Σάντσες στην Άρσεναλ

Υπογράφει ο νέος Σάντσες στην Άρσεναλ

Ο mόλις 18 χρονών Μαρσέλο πέρασε για τρίτη φορά δοκιμαστικά στην Άρσεναλ και πλέον η αγγλική ομάδα μπορεί να υπογράψει το νέο ταλέντο που ανακάλυψε. Ουσιαστικά η απόφαση ήταν ειλημμένη, όμως οι κανόνες της FIFA δεν επιτρέπουν την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου σε ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών.

Ο νεαρός άσος έχει ήδη προπονηθεί με την πρώτη ομάδα και οι εντυπώσεις τόσο του τεχνικού επιτελείου, όσο και των μελλοντικών συμπαικτών του, ήταν άκρως θετικές. Μάλιστα του βγάλανε ήδη το παρατσούκλι «Chile», γεγονός που φανερώνει πως οι ικανότητές του θα τον κρατήσουν για αρκετά χρόνια στο Λονδίνο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μαρσέλο έρχεται από τις ακαδημίες Κομπρεόλα, από όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και ο σούπερ σταρ της Άρσεναλ, Αλέξις Σάντσες. Έτσι, λοιπόν, βρετανικά δημοσιεύματα δεν άργησαν να παρομοιάσουν τις περιπτώσεις των δύο Χιλιανών. Ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι πως συγκρίσεις γίνονται και για το στυλ παιχνιδιού των δύο συμπαικτών, από την επόμενη χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ