aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Υπογράφει ο Μέσι, συμφωνία με Ινιέστα»

«Υπογράφει ο Μέσι, συμφωνία με Ινιέστα»

Μέσα στο μήνα θα βάλει την υπογραφή του ο Λιονέλ Μέσι στο νέο συμβόλαιο, που συμφώνησε τον περασμένο Ιούλιο, με την Μπαρσελόνα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021. Αν και η ομάδα της Καταλονίας δεν έκανε σχετική αναφορά, τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η ρήτρα εξαγοράς φτάνει τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

«Όλα έχουν συμφωνηθεί και μέσα στο μήνα ο Λίο θα υπογράψει. Η ημερομηνία έναρξης της νέας συμφωνίας είναι από τις 30 Ιουνίου του 2017 και θα μείνει στην ομάδα για ακόμη τρία χρόνια, ενώ στόχος μας είναι να κλείσει την καριέρα στη Βαρκελώνη», τόνισε ο πρόεδρος της διάσημης ισπανικής ομάδας, Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου, σε συνέντευξη στην εφημερίδα της Καταλονίας «Sport».

Εν τω μεταξύ και ο Αντρές Ινιέστα πρόκειται να ανανεώσει σύντομα το συμβόλαιο του με την Μπαρσελόνα. Σύμφωνα με την εφημερίδα της Βαρκελώνης, «Mundo Deportivo», η διοίκηση της ισπανικής ομάδας πρόσφερε στον 32χρονο σταρ νέο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. «Έχουμε μια καταρχήν συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου και ελπίζουμε να τη συγκεκριμενοποιήσουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες», τόνισε ο Μπαρτομέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ