aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπογράφει νέο τριετές συμβόλαιο στη Μπάγερν ο Τιάγκο

Υπογράφει νέο τριετές συμβόλαιο στη Μπάγερν ο Τιάγκο

«Τιάγκο ή τίποτα», είχε πει το 2013 ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τα… φτωχά του Γερμανικά αλλά και για να καταδείξει πόσο πολύ ήθελε τον Ισπανό μέσο. Τελικά, η Μπάγερν… έσκασε 25 εκατομμύρια ευρώ στη Μπαρτσελόνα και έφερε το «πουλέν» του Κατάλανού τεχνικού στο Μόναχο.

Έκτοτε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, ο Τιάγκο έγινε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των Βυααρών, φτάνοντας τον Απρίλιο του 2019 στην επέκταση του τότε συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2021 και μαζί σε μια… γενναία αύξηση αποδοχών!

Τον τελευταίο καιρό, ο 28χρονος άσος είχε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Μπάγερν, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών για περισσότερο καιρό, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν πλέον λόγο για προχωρημένες συζητήσεις…

Τόσο προχωρημένες που, σύντομα, ο Τιάγκο θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους νταμπλούχους Γερμανίας, ήτοι ως τις 30 Ιουνίου του 2023! Έτσι, θα κλείσει δεκαετία στη Μπάγερν, με τη φανέλα της οποίας μετράει ως τώρα 227 εμφανίσεις, με 31 γκολ και 38 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ