aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπογράφει με διαστημική ρήτρα ο Μέσι!

Υπογράφει με διαστημική ρήτρα ο Μέσι!

Ολοκληρωτική συμφωνία ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και την Μπαρτσελόνα, για την συνέχεια της συνεργασίας τους. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στην ομάδα της Καταλονίας, έως το 2021, με το δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ στην Ισπανία και τη Βρετανία.

Ο Μέσι, πέντε φορές νικητής της «χρυσής μπάλας», θα κλείσει σχεδόν δύο δεκαετίες στην Μπαρτσελόνα, αφού ανέβηκε από τις ακαδημίες της για να γίνει ο κορυφαίος και ένας από τους και αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Ο διεθνής Αργεντινός αναμένεται να υπογράψει επίσημα το νέο του συμβόλαιο όταν επιστρέψει στο σύλλογο για την προετοιμασία και η νέα ρήτρα θα αυξηθεί στα 300 εκατομμύρια ευρώ. Ο 30χρονος επιθετικός, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον αθλητισμό, είναι ο κορυφαίος σκόρερ του συλλόγου αλλά και της χώρας του.
Η εκτεταμένη λίστα διακρίσεων περιλαμβάνει οκτώ ισπανικούς τίτλους πρωταθλήματος και τέσσερα τρόπαια Champions League με την Μπαρτσελόνα, από τότε που έκανε το ντεμπούτο του, το 2003.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ