aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Υπογράφει και ζητάει συγνώμη για τα ανήλικα κορίτσια ο Μίχα!»

«Υπογράφει και ζητάει συγνώμη για τα ανήλικα κορίτσια ο Μίχα!»

«Βροχή» πέφτουν τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ για τη διαφαινόμενη μετεγγραφή του Ντορ Μίχα στη Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι πληροφορίες που δημοσίευσε λίγο πριν το μεσημέρι η ιστοσελίδα sports.walla.co.il όχι μόνο επιβεβαιώνονται από την πλειονότητα των Μέσων Ενημέρωσης της χώρας, αλλά καταγράφονται ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ιστοσελίδα ynet.co.il σημειώνει ότι η μετεγγραφή του 29χρονου μεσοεπιθετικού θα ολοκληρωθεί μόλις ο ποδοσφαιριστής ολοκληρώσει τις διακοπές του στο Ντουμπάι και επιστρέψει στην πατρίδα του. Στην Ανόρθωση δεν έχουν καμία ενημέρωση, όμως από την στιγμή που στο συμβόλαιο του Μίχα υπάρχει ρήτρα αποχώρησης μέχρι τις 15 Ιουνίου έναντι 100.000 ευρώ εναπόκειται στη διοίκηση της Μπερ Σεβά, και συγκεκριμένα στην πρόεδρό της Αλόνα Μπαρκάτ, το κατά πόσο θα πληρώσει το ποσό και θα αγοράσει τον ποδοσφαιριστή.

Η πληροφόρηση που έρχεται από το Ισραήλ είναι πως ο Μίχα θα απολογηθεί δημόσια για την πολύκροτη υπόθεση των ανήλικων κοριτσιών που οδήγησε τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης και τον Ομέρ Ατζίλι (πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ) στις δικαστικές αίθουσες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ