aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Υποφέραμε» και «είναι άσχημο νέο», από Ιδίακεθ και Τομάς! (vid)

«Υποφέραμε» και «είναι άσχημο νέο», από Ιδίακεθ και Τομάς! (vid)

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο Τσίρειο την Κυριακή (9/4), στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, και ο προπονητής της ομάδας Ιμανόλ Ιδιακέθ και ο Τζοάν Τομάς παρέθεσαν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενόψει του αγώνα.

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ ανέφερε:

«Άλλη μία μεγάλη πρόκληση για μας. Γνωρίζουμε την ποιότητα της αντιπάλου, γνωρίζουμε ότι είναι ντέρμπι και πως είναι αυτού του είδους τα παιχνίδια και επίσης ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για μας να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το όνειρο μας. Το επαναλαμβάνουμε κάθε βδομάδα, αλλά είναι μία μεγάλη αλήθεια. Νομίζω η ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη, υπάρχει θετική ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά την νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε όταν πάμε εκεί, γιατί η αλήθεια είναι ότι… υποφέραμε στα προηγούμενα παιχνίδια με την ΑΕΛ. Γνωρίζουμε ποια είναι η ΑΕΛ, πόσο καλή ομάδα είναι και πόσο δύσκολο είναι να την κερδίσεις και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για μας.

Για μένα δεν είναι καλό νέο το ότι έχουμε ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους. Παίζουμε για τον κόσμο και χωρίς αυτόν το ποδόσφαιρο είναι ένα… τίποτα. Όμως αυτή είναι η κατάσταση, θα πάμε εκεί γνωρίζοντας ότι αλλάζει κάπως η ατμόσφαιρα γύρω από το παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό να επικεντρωθούμε μόνο στο τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ειδικά για τον αντίπαλο σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να παίζει κάτω από αυτές τις συνθήκες στην έδρα του και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε, αλλά στην τελική το πιο σημαντικό είναι το συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και εκεί επικεντρωνόμαστε».

Ο Τζοάν Τομάς είπε:

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα στα πλέι-οφ. Προερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, διαθέτουν πολύ καλή ομάδα, όμως θα πρέπει να πάμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παλεύουμε για την 1η θέση, κάναμε ένα καλό βήμα την προηγούμενη βδομάδα και θα πρέπει να συνεχίσουμε. Η ΑΕΛ και οι υπόλοιποι παλεύουν και για το Κύπελλο, εμείς έχουμε μόνο το πρωτάθλημα και θα πρέπει να δείξουμε την δύναμη μας και να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι αρκετά παράξενο το γεγονός ότι και πάλι θα αγωνιστούμε χωρίς κόσμο στην Λεμεσό, σίγουρα αφορά και την ομοσπονδία πρέπει να το δουν αυτό γιατί συμβαίνει πολύ συχνά αυτό με τις τιμωρίες. Εμείς σίγουρα προτιμάμε να παίζουμε με κόσμο εκτός έδρας, με καλή ατμόσφαιρα αλλά δεν ξέρουμε εάν θα είναι καλύτερα ή όχι το ότι θα απουσιάσουν οι φίλαθλοι», δήλωσε ο Ισπανός μέσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ