aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Υποφέραμε αρκετά εκεί…»

«Υποφέραμε αρκετά εκεί…»

Γυρνά σελίδα η ΑΕΚ μετά τη συντριβή με 2-5 από την Ομόνοια ψες στο ΓΣΠ και πλέον οι κιτρινοπράσινοι μη έχοντας χρόνο για χάσιμο σκέφτονται το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (23/09, 20:00).

«Ξέρουμε τις δυσκολίες ενός παιχνιδιού με την Νέα Σαλαμίνα, ειδικά όταν είναι στην έδρα της, όπου γίνεται ακόμη πιο δυνατή ομάδα και με τους φιλάθλους της να την υποστηρίζουν. Προέρχονται από αρνητικό αποτέλεσμα και το παιχνίδι για αυτούς θα είναι σαν τελικός. Πρέπει να πάμε εκεί και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να επανέλθουμε γρήγορα από την ψεσινή ήττα. Για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση για να επανέλθουμε μετά την ψεσινή απογοήτευση. Πρέπει να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης», δήλωσε ο Βάσκος προπονητής.

«Όπως σε κάθε παιχνίδι βασική μας επιδίωξη είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο για μας. Τα προηγούμενα χρόνια όταν πηγαίναμε εκεί… υποφέραμε αρκετά. Μετά το ψεσινό παιχνίδι έχουμε πλέον συνειδητοποιήσει ότι σε όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να δίνουμε το 100%. Νομίζω η ομάδα είναι έτοιμη, συγκεντρωμένη και πάλι για να πάρει την νίκη», δήλωσε ο Καταλανός αμυντικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ