aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπό στενή παρακολούθηση κάποιοι νεαροί

Υπό στενή παρακολούθηση κάποιοι νεαροί

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Τακτικός επισκέπτης των προπονήσεων των Τμημάτων Υποδομής της Νέας Σαλαμίνας έγινε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ο Στάικος Βεργέτης. Ο Ελλαδίτης προπονητής εκφράστηκε με πολύ θετικά σχόλια για κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές, μιλώντας σε διοικητικά στελέχη του συλλόγου. Όταν πληροφορηθήκαμε το γεγονός, πήραμε το ερέθισμα για να συνομιλήσουμε μαζί του σχετικά με την ακαδημία του σωματείου της Αμμοχώστου.

«Είναι υποχρέωση του προπονητή της ανδρικής ομάδας να παρακολουθεί τι συμβαίνει στις μικρές ηλικίες. Έχω εντοπίσει ότι υπάρχει πολύ ταλέντο και θέλω να δω πόσο κοντά ή πόσο μακριά είναι κάποια παιδιά από την πρώτη ομάδα. Σίγουρα κάποια από αυτά θα ενταχθούν στις προπονήσεις μας, απλώς θέλω να διαπιστώσω πότε θα είναι πιο έτοιμα. Μπορεί να γίνει τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι στην προετοιμασία», εξήγησε ο κόουτς της Νέας Σαλαμίνας.

Κωνσταντίνος Σεργίου

Ακολούθως, ρωτήσαμε ποια παιδιά ξεχώρισε κατά την παρακολούθηση των μικρών Σαλαμιναίων. «Είναι πάρα πολλά, απλώς υπάρχουν κάποια που έχουν προβάδισμα και πιστεύω ότι με καλή προετοιμασία θα είναι έτοιμα για το άλμα στους άνδρες», απάντησε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα αναφέρω κάποιους που μου έκαναν εντύπωση. Είναι ο επιθετικός της Εθνικής Κ-19 Θεοδόσης Σιάθας, ο οποίος μπορεί να παίξει δεξιά, αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης. Οι δύο διεθνείς με την Κ-17, ο επιθετικός Ιάσωνας Πικκή και ο δεξιός μπακ Κωνσταντίνος Σεργίου. Είναι και ένας μικρός που έχει τα στοιχεία για να γίνει καλό “δεκαράκι”, ο Κωστής Ιωάννου. Επίσης, πολύ καλά στοιχεία έχουν οι χαφ, Γιάννης Χατζηκωστή και Χάρης Κόκκινος».

Ο Βεργέτης τόνισε ότι από την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της Ακαδημίας μόνο καλά έχει να περιμένει η Νέα Σαλαμίνα. Έχει πάρει ζεστά το θέμα και οι μικροί ερυθρόλευκοι μπορούν να αισθάνονται ότι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο. Να δουλέψουν ακόμη πιο σοβαρά περιμένοντας την επιβράβευση: Μια πρόσκληση για προπόνηση στην ανδρική ομάδα.

pikis-2
Ιάσωνας Πικκή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ