aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Υπήρχαν στιγμές που ήταν προκλητικός και εριστικός o Γιαννιώτας»

«Υπήρχαν στιγμές που ήταν προκλητικός και εριστικός o Γιαννιώτας»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1, ο Σάββας Πηλακούτας.

Διαβάστε επίσης: Πηλακούτας: «Οι διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν» (Σκέψεις για καταγγελία)

Για τα παράπονα για τη διαιτησία: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο πήραμε λιγότερα απ’ όσα αξίζαμε. Προηγήθηκε φάουλ που δεν δόθηκε στο γκολ που έκρινε το παιχνίδι ενώ υπήρχε παράβαση εντός περιοχής από τον Βάτερμαν. Η διοίκηση θα εξετάσει τα λάθη και θα δει πώς θα προχωρήσει. Πήραμε την κατοχή μετά το γκολ. Όταν ομάδα της ποιότητας του ΑΠΟΕΛ αποφασίζει να αμυνθεί μετά δεν είναι εύκολο. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών».

Για το αν έγιναν λάθη και σε βάρος του ΑΠΟΕΛ: «Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι προήλθε από φάουλ. Όταν μιλάμε για λάθη είναι το πώς επηρεάζουν την εικόνα του παιχνιδιού. Υπήρχε παράβαση σε βάρος του ποδοσφαιριστή μας από τον Βάτερμαν, διαφωνώ για τη φάση του ΑΠΟΕΛ γιατί ο Βίκτορ είχε κερδίσει την μονομαχία».

Για την πορεία της ομάδας στη συνέχεια: «Μετράμε δυνάμεις και θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται στο πρωτάθλημα και διάκριση στο κύπελλο. Αυτά τα παιχνίδια βοηθούν για να μένουμε σε εγρήγορση».

Για τα επεισόδια: «Ήμουν στη διάσκεψη Τύπου, δεν γνωρίζω πολλά. Πληροφορηθήκαμε ότι έγινε επίθεση από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στους δικούς μας κατά την αποχώρησή τους. Εμείς δεν δικαιολογούμε τα όποια επεισόδια. Δεν γνωρίζουμε πολλά, δεν ήμασταν εκεί. Η Αστυνομία είπε ότι έχει συλλάβει οπαδούς της ομάδας μας, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν καταγγελίες από τους δικούς μας οπαδούς ότι χτυπήθηκαν από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ».

Για τον Ερέρο: «Ήταν αναγκαστική η αλλαγή, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται».

Για τον Καρλίτος: «Δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί ακόμη κανονικά. Από αύριο θα δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του».

Για το περιστατικό με τον Γιαννιώτα: «Δεν επικροτούμε την όποια ρίψη αντικειμένων. Οι τραυματιοφορείς ρώτησαν τον διαιτητή και τους είπε να μεταφερθούν στο κοντινότερο σημείο. Υπήρχαν στιγμές που ήταν προκλητικός και εριστικός. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι πιο ψύχραιμοι για να μην προκαλούν».

Για το επεισόδιο Ράγιος-Βίκτορ: «Ήταν μια στιγμή έντασης. Ο πρόεδρος μίλησε και με τους δύο και το θέμα θεωρείται λήξαν. Λύνουμε ενδοοικογενειακά τα όποια προβλήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ