aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπέρβαση στην υπέρβαση για να ριζώσει στην εξάδα

Υπέρβαση στην υπέρβαση για να ριζώσει στην εξάδα

Η Σαλαμίνα μπήκε φέτος στο ρουθούνι «μικρών-μεγάλων» και όχι άδικα βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται. Στην ομάδα της Αμμοχώστου, αν και στην 5η θέση της βαθμολογίας, αποφεύγουν τα μεγάλα και «παχιά» λόγια και κοιτάζουν να κάνουν όσο γίνεται καλύτερα τη δουλειά τους. Το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και στον σημερινό -καθ όλα δύσκολο- αγώνα με τον Απόλλωνα.

Οι ερυθρόλευκοι αναγνωρίζουν ότι θα έχουν απέναντί τους μια από τις καλύτερες ομάδες της φετινής σεζόν, που εκτός των άλλων έχει στην ακίδα της και το τρόπαιο του πρωταθλητή. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πλην του απόντα Τζολοβάρντ, ένεκα απαγορευτικού αριθμού κίτρινων καρτών, δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Με ατού την έδρα, τον κόσμο της και την καλή αγωνιστική κατάσταση η ομάδα θα κυνηγήσει όχι απλά άλλη μια καλή εμφάνιση, αλλά και αυτήν ακόμα τη νίκη, όπως έκανε σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες της.

Πράγμα που αν το καταφέρουν, θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη θέση τους στην πρώτη εξάδα, κάτι που θα είναι από μόνο του υπέρβαση στη φετινή τους προσπάθεια. Όπως και να  ‘χουν τα πράγματα, στη Σαλαμίνα κοιτάζουν μόνο μπροστά και η αισιοδοξία δεν λείπει από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, πως μπορούν να προσθέσουν άλλη μια επιτυχία στη φετινή τρελή πορεία που πραγματοποιούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ