aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπέρβαση με Έκτορ Γιούστε (pics & vids)

Υπέρβαση με Έκτορ Γιούστε (pics & vids)

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Την απόκτηση του Έκτορ Γιούστε ανακοίνωσε ο Απόλλων, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία (30/06). Πρόκειται για 29χρονο (12/01/1988) Ισπανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ήταν στο ρόστερ της Μαγιόρκα από το 2015. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Φουέντε Αλάμο, Μούρθια, Καρταχένα, Λας Πάλας, Σαλαμάνκα, Γρανάδα, Καντίθ, Ρασίνγκ Σανταντέρ και Χέρκουλες.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό  Héctor Yuste  (12.01.1988, 1.90μ) για τα επόμενα δύο χρόνια. Στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με απολυτή επιτυχία στις: Cartagena, LasPalas, Salamanca, Granada, Cádiz, Racing Santander, Hércules και Mallorca στην οποία διατέλεσε αρχηγός.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μας η οποία έκανε την δική της υπέρβαση για να ντύσει τον ποδοσφαιριστή στα κυανόλευκα σε ηλικία 29 ετών. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία (30/06), καθώς μέχρι πρότινος είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα της Μαγιόρκα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ