aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Υπέρμαχος της λύσης του Κυπριακού, με όραμα την επιστροφή, αιωνία του η μνήμη!»

«Υπέρμαχος της λύσης του Κυπριακού, με όραμα την επιστροφή, αιωνία του η μνήμη!»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, μέσω ανακοίνωσης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Κόκου Ανδρονίκου για το θάνατο του. Ο «Κύριος Κόκος», όπως τον έλεγαν όλοι από σεβασμό, ήταν ένας γνήσιος Σαλαμιναίος Αμμοχωστιανός, μέλος του σωματείου επί σειρά ετών όπου μετά την προσφυγιά κατοικούσε στη Λεμεσό.

«Ήταν από τους ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα στο σωματείο, υπέρμαχος της λύσης του Κυπριακού και με όραμα του την επιστροφή στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο. Ήταν από τους ανθρώπους που επαναδραστηριοποίησαν το πετοσφαιρικό τμήμα στη Λεμεσό μετά από την προσφυγιά και ήταν εκ των ιδρυτών αλλά και πρόεδρος της Αναγέννησης Προσφύγων στη Λεμεσό.

Η οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου από σήμερα είναι φτωχότερη χάνοντας ένα αγνό και τίμιο της στρατιώτη. Στην κηδεία θα παρευρεθούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον πρόεδρο Θουκή Θουκιδίδη. Αιωνία του η μνήμη…», τονίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ