aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Υπερηχητική» Σεβίλλη! (vid)

«Υπερηχητική» Σεβίλλη! (vid)

«Υπερηχητική» Σεβίλλη απέναντι σε μια κάκιστη Ακχισάρ, επικράτησε με το επιβλητικότατο 6-0 στην Ανδαλουσία και ανέβηκε στην κορυφή του 10ου ομίλου. Τριπλή ισοβαθμία σε έναν όμιλο «φωτιά»!

Πολύ εύκολο βράδυ για τη Σεβίλλη, η οποία διέλυσε με το «εκκωφαντικό» 6-0 την Ακχισάρ στο «Σάντσες Πιθκουάν»! Οι Ανδαλουσιανοί έδειξαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τις άγριες διαθέσεις τους, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο 9ο μόλις λεπτό.

Αρχικά, στο 7’, ο Μέσα με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Λούκατς και μόλις δύο λεπτά μετά (9’), ο Σαράμπια εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι που κέρδισε ο Βιντάλ, κάνοντας το 2-0. Η άμυνα της Ακχισάρ «πελαγοδρομούσε» καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και στο 35’ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των Τούρκων, ο Πρόμες με ωραίο γυριστό έκανε το 3-0.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και στο 50’ ο Μουριέλ με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή «έγραψε» το 4-0. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 60’, με τον Πρόμες να σκοράρει για δεύτερη φορά στη βραδιά, ενώ στο 67’ ήρθε η σειρά του Μερκάδο να χριστεί σκόρερ, μετά από κόρνερ του Βιντάλ και λανθασμένη έξοδο του Λούκατς.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
Σεβίλλη – Ακχισάρ 6-0 (7’ Μέσα, 9’ Σαράμπια, 35’, 60’ Πρόμες, 50’ Μουριέλ, 67’ Μερκάδο)
Σταντάρ Λιέγης – Κρασνοντάρ 2-1 (47’ Εμόντ, 90’+3’ Λαΐφης – 37΄Άρι)

Η βαθμολογία
1. Σεβίλλη 6 (12:3)
2. Κρασνοντάρ 6 (4:3)
3. Σταντάρ Λιέγης (5:7)
4. Ακχισάρ 0 (1:9)

Η επόμενη αγωνιστική (8/11)
Ακχισάρ – Σεβίλλη (19:55)
Κρασνοντάρ – Σταντάρ Λιέγης (19:55)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ