aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπενθύμιση για Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου

Υπενθύμιση για Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου

Υπενθυμίζεται πως σήμερα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα  με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

  1. « Ενημέρωση της Γενικής Συνέλευσης για τους λόγους που οδήγησαν το ΔΣ να μην κάνει αποδεκτή την χρήση του πληρεξούσιου δικαιώματος ψήφου που εκχωρήθηκε στο σωματείο από τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας Ανόρθωση (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λιμιτεδ καθώς και λήψη απόφασης για το πως θα τοποθετηθεί ο Σύλλογος, στην Γ.Σ. των μετόχων της εταιρείας στις 29/12/2016».
  2. Επαναβεβαίωση της απόφασης για παραχώρηση Εγγύησης από τον Σύλλογο προς την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ σχετικά με το εκκρεμές δάνειο της εταιρείας Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος Αμμόχωστος Δημόσια Λτδ.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωση Αμμοχώστου

Σημείωση: Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου τακτικό μέλος θα δικαιούται να παρευρίσκεται σε Γενική Συνέλευση μόνο αν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο μέχρι και το 2016».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ