aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπενθύμιση από Ανόρθωση

Υπενθύμιση από Ανόρθωση

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη 21/6 στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα με τα θέματα να έχουν ως εξής:

Ι. Έκτακτη καταστατική συνέντευξη στις 6.30 μ.μ. για παρουσίαση και έγκριση του ενοποιημένου Καταστατικού του Συλλόγου.

ΙΙ. Ετήσια γενική συνέλευση στις 7.00 μ.μ. με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

1. Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Παρουσίαση για έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων του Συλλόγου για το 2016 και της Έκθεσης των Ελεγκτών του Συλλόγου. 3. Ερωτήσεις Μελών και συζήτηση για την Λογοδοσία και τις Οικονομικές Καταστάσεις. 4. Παρουσίαση, για έγκριση, του Προϋπολογισμού του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. 5. Άλλα θέματα.

Σημειώσεις:

(α) Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου, κανένα μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Γενική Συνέλευση εάν δεν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το Σύλλογο.

(β) Αντίγραφα του ενοποιημένου Καταστατικού του Συλλόγου θα είναι διαθέσιμα από τα γραφεία του Συλλόγου (τηλ. 24 82 19 11).

(γ) Οποιοδήποτε Μέλος δικαιούται να υποβάλει θέμα για συζήτηση σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου νοουμένου ότι το θέμα σταλεί στον Σύλλογο (απευθυνόμενο στον Εκτελεστικό Σύμβουλο/Γενικό Γραμματέα) τουλάχιστον 7 μέρες πριν την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ