aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπέγραψε ως το 2023 και παρουσιάστηκε ο Κουτίνιο (pics & δηλώσεις)

Υπέγραψε ως το 2023 και παρουσιάστηκε ο Κουτίνιο (pics & δηλώσεις)

Παίκτης της Μπαρσελόνα είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις πήγε στο Καμπ Νου και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα. Ο Βραζιλιάνος μαζί με τον πρόεδρο της Μπαρσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα που «δένουν» τον Κουτίνιο στη Βαρκελώνη ως το καλοκαίρι του 2023. Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, ο Κουτίνιο βρέθηκε με έναν τραυματισμό στον μηρό, που «κουβαλούσε» από τη Λίβερπουλ, κάτι που θα πάει πίσω το ντεμπούτο του για τρεις περίπου εβδομάδες.

Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όσους ασχολήθηκαν με την μεταγραφή. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος αφού είναι για ένα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα. Ελπίζω πως θα δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με πίστεψαν».

Οι δηλώσεις του προέδρου της Μπαρσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπερτομπέου: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, ο Κουτίνιο ήταν ένας παίκτης που προσπαθήσαμε να πάρουμε από πέρσι το καλοκαίρι. Όλο το τεχνικό επιτελείο μας, ο Βαλβέρδε, ο Φερνάντες και ο Σεγκούρα τον ήθελαν πολύ. Δεν ήταν όμως εύκολο, ο Φελίπε ήθελε να έρθει εδώ, ήταν στους στόχους του και η υπομονή του έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Είναι ένας σταρ παγκοσμίου επιπέδου, τον ήθελαν κι άλλες ομάδες, όμως ήθελα πραγματικά να τον εντάξω στο πρότζεκτ του Βαλβέρδε και θέλω να ευχαριστήσω την Λίβερπουλ που του επέτρεψε να φύγει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ