aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπέγραψε ο… Φανούρης, προ των πυλών οι ανακοινώσεις

Υπέγραψε ο… Φανούρης, προ των πυλών οι ανακοινώσεις

Παράλληλα με το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η αποψινή αναμέτρηση στη Λιθουανία απέναντι στη Στούμπρας, οι φίλοι του Απόλλωνα παρακολουθούν και τις εξελίξεις στα μετεγγραφικά. Οι κυανόλευκοι καταλήξει σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές, όπως διέρρευσε από χθες και μένουν άλλες μία ή δύο κινήσεις.

Διαβάστε επίσης: Βάζει δύο πολυθεσίτες στο ρόστερ

Η περίπτωση με τον 30χρονο Αργεντινό Φακούντο Περέιρα, δείχνει και τις προθέσεις της διοίκησης, για να ενισχύει από κάθε άποψη την ομάδα για τη νέα σεζόν. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο… Φανούρης (όπως είναι το παρατσούκλι του) υπέγραψε το συμβόλαιό του και απομένει η ανακοίνωση. Η δεύτερη κίνηση, αφορά τον 31χρονο  Ρίτσαρντ Σουμά, από την Γουινέα, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σαν αριστερός μπακ, αλλά και σαν μέσος.

Διαβάστε επίσης: Φέρνει και Σούμα ο Απόλλων

Μένουν οι επίσημες ανακοινώσεις, κάτι που ίσως γίνει σήμερα μέχρι το απόγευμα ή αύριο. Η διοίκηση δεν θα μείνει όμως στις δύο προσθήκες, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για άλλες δύο περιπτώσεις. Με αυτές τα κινήσεις ο Απόλλωνας θα πάει ενισχυμένος στον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ