aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπάρχουν προτεραιότητες, αλλά…

Υπάρχουν προτεραιότητες, αλλά…

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Υπάρχει διάθεση, υπάρχει κίνητρο γιατί πρόκειται για έναν τίτλο αλλά, όπως και να το κάνουμε δεν τρελαίνονται, ούτε υπάρχει τεράστια δίψα για την κατάκτηση του τίτλου. Το Σούπερ Καπ είναι ένας θεσμός λίγο-πολύ παραμελημένος και αυτό δεν είναι μόνο κυπριακό φαινόμενο. Υπάρχουν ασφαλώς χώρες οι οποίες έχουν καταφέρει να «πουλήσουν» το πρώτο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής χρονιάς, υπάρχουν και άλλες, όπως η Κύπρος, που οι οπαδοί και οι ομάδες παίζουν για να βγουν από την υποχρέωση. Για να είμαστε δίκαιοι, στον Απόλλωνα θέλουν να κατακτήσουν απόψε τον τίτλο, όπως άλλωστε τα κατάφεραν και πέρσι στο ΓΣΠ με τον ίδιο αντίπαλο.

Από την άλλη ενισχυτικό των όσων έχω αναφέρει στην εισαγωγή μου, ναι μεν όλοι προσδοκούν στη νίκη, αλλά την «καλή» ενδεκάδα ή τουλάχιστον ποδοσφαιριστές που «φοβάται» μην ταλαιπωρηθούν, κουραστούν ή τραυματιστούν, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα τους προφυλάξει για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Προέχει ο αγώνας με τη Μίντιλαντ, ως εκ τούτου το αποψινό παιχνίδι αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να προετοιμαστεί η ομάδα του ενόψει πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ. Τα όσα ανέφερε προχθές στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ για το παιχνίδι φανερώνουν του λόγου το αληθές: «Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν για να είναι ακόμη πιο έτοιμες στα Ευρωπαϊκά τους παιχνίδια».

Ο Κύπριος τεχνικός όμως, περιμένει από όσους επιλέξει στην ενδεκάδα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να συνδυάσουν την κατάκτηση του τίτλου με καλή εμφάνιση. Η επιτυχία θα είναι άλλο ένα παράσημο για τον ίδιο, μα κυρίως για τους παίκτες και τον σύλλογο. Κάθε τίτλος προσθέτει κύρος. Κάθε επιτυχία μεγαλώνει τις προσδοκίες, αναπτύσσεται ολόκληρος ο… οργανισμός. Υπάρχουν προτεραιότητες και αυτή τη στιγμή προβάδισμα έχει η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για τρίτη φορά στην ιστορία του.

Από την άλλη όπως δήλωσε ο τεχνικός των γαλάζιων: «Σίγουρα πάμε στον αγώνα με στόχο τη νίκη, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς». Φανερώνει τη διάθεση που θα έχει στο παιχνίδι αλλά και τις προθέσεις του όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει. Πέραν του τίτλου είναι και το σερί των αήττητων αναμετρήσεων με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Με την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου έφτασε τις δέκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ