aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπάρχουν περιθώρια για αλλαγές, αλλά...

Υπάρχουν περιθώρια για αλλαγές, αλλά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υπάρχουν περιθώρια για μία δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του Απόλλωνα, όμως το πιο πιθανό, είναι πως ο Σωφρόνης Αυγουστή θα παρατάξει τους ίδιους έντεκα, που άρχισε στο ΓΣΠ με τη Ντιναμό Μπρεστ. Μια πιθανότητα, είναι να μείνει εκτός ο Περέιρα και να δούμε τον Μαγκλίτσα από την αρχή.

Είναι έτοιμος και ο Μπρου, έδειξε τις δυνατότητες του και ο Μάρκοβιτς και αυτά χαροποιούν την τεχνική ηγεσία, γιατί με τόσο ποιοτικό και έτοιμο έμψυχο δυναμικό, μπορεί να πάρει εκεί που θέλει την ομάδα του. Έχει άσσους στο μανίκι ο Αυγουστή και μπορεί να ποντάρει σε όλες τις επιλογές του.

Αναφερθήκαμε στην πτώση της απόδοσης των Σκέμπρι, Μαγκλίτσα, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και η δική τους έκρηξη. Και ξέρουμε πόσο ανεβαίνει ο Απόλλωνας, αν οι δυο τους πιάσουν τα γνωστά τους στάνταρ.

Δεν αμφιβάλλει κανείς για τις δυνατότητες τους, όπως  φυσικά κανείς δεν αμφιβάλει, πως ο Ζελάγια είναι πάντα μια μόνιμη απειλή για κάθε τερματοφύλακα. Και στο παρόν στάδιο ο Αργεντίνος φορ έχει προβάδισμα έναντι των δύο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ