aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις για Σελάγια - Σκέμπρι

Υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις για Σελάγια – Σκέμπρι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τον Εμίλιο Σελάγια περίμενε περισσότερα προψές ο Σωφρόνης Αυγουστή απέναντι στην ΑΕΚ. Ο έμπειρος επιθετικός έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα και κάπου επηρεάστηκε στην συνέχεια, όμως έδωσε όλες τις δυνάμεις του όσο αγωνίστηκε. Αντικαταστάθηκε στο 58’ από τον Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος δημιούργησε την καταπληκτική φάση στο 84’ για τον Μάγκλιτσα.

Οι ικανότητες και η εμπειρία των Σελάγια και Σκέμπρι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τον Απόλλωνα. Λείπουν και από τους δύο τα γκολ, όμως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα πρόσωπά τους, πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Προχθές έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και ο Σαρδινέρο, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικός για την αντίπαλη εστία.

Αντίθετα ο Καραγιόλ, στα οκτώ λεπτά που αγωνίστηκε, έτρεξε, κέρδισε φάουλ και γενικά είχε έντονη δραστηριότητα. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Απόλλων είχε πιο πολλούς επιθετικούς στο παιχνίδι, δημιουργώντας πιο πολλές φάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ